duminică, octombrie 11, 2009

În căutarea Mariei


Lumea de astăzi zace într-o stare de profundă dezorientare produsă de relativizarea şi părăsirea credinţei; ruptă de voia lui Dumnezeu, rămâne la discreţia celui rău care o conduce spre distrugere. Pacea este un imperativ urgent. Sfânta Fecioară se recomandă la Medjugorje ca Regina Păcii, trimisă pentru a readuce lumea pe calea împăcării cu Dumnezeu. "Pacea o va afla doar acela care îl găseşte pe Dumnezeu".

Îndelunga ignorare a lui Dumnezeu a adus lumea într-o gravă stare de amorţeală spirituală generalizată. Planul Preacuratei este menit să re-trezească credinţa în inimile celor ce se declară creştini dar trăiesc o viaţă de ateism practic. "Întoarceţi-vă la Dumnezeu, este singurul lucru pe care vi-l cer"

La mai bine de 20 de ani de la inceputul apariţiilor, mişcarea de la Medjugorje construită în jurul mesajelor Preacuratei Fecioare aduce roade în întreaga lume: convertiri, grupuri de rugăciune, vocaţii creştine redescoperite şi reasumate.

Luna iulie a constituit pentru câţiva dintre tinerii Astrişti prilejul participării la pelerinajul organizat pe acele meleaguri. Mărturiile lor vorbesc despre trăirile speciale trăite în acele locuri, a fiorului lăuntric de întărire a credinţei creştine şi a speranţei într-o lume mai bună .

Mai multe informaţii puteţi afla accesând adresele de mai jos

Apariţii Medjugorje

Mesajele Sfintei Fecioare

Niciun comentariu: