luni, octombrie 18, 2010

Zilele Actiunii Catolice

Federaţia Acţiunea Catolică din România (ACRO) iniţiază în perioada 17 – 24 octombrie 2010 evenimentul naţional Zilele Acţiunii Catolice, acesta fiind deja o tradiţie în ultimii ani.

Prin acest eveniment naţional se doreşte o promovare a Acţiunii Catolice atât la nivel naţional cât şi la nivel local încurajându-se desfăşurarea de activităţi de promovare, cunoaştere şi formare specifice acţiunii catolice.

Zilele Acţiunii Catolice din acest an vor avea ca motto: „Unul este învăţătorul vostru, iar voi toţi sunteţi fraţi” (Mt 23,8).

Tema aleasă este: O mare familie în jurul lui Cristos! Vino şi tu! Motto-ul ales oglindeşte dimensiunea de formare căreia îi este dedicat acest an asociativ la nivel național, şi anume Fraternitatea.

Acţiunea Catolică prin notele sale definitorii este o familie în care copii, tineri şi adulţi, păşesc împreună pe drumul vieţii de apostoli recunoscându-l pe Isus ca unicul învăţător. De aici şi invitaţia adresată celor care ne înconjoară, de a face parte din familia noastră şi de a se simţi fraţi.




Programul activitatilor ASTRU Tg Mures

Luni 18.10, Istoric ACRO si Cineforum :Quo Vadis
Marti 19.10, Liturghie si rugaciunea Sf.Anton
Vineri 22.10, Liturghia tinerilor , Cursuri de chitara sub genericul
,,Cant lui Hristos"
Sambata 23.10, ,,Invatatorule,unde locuiesti?" , Drumetie
Duminica 24.10 Liturghie si moment de rugaciune

Niciun comentariu: