luni, august 10, 2009

INTC 2009, Baia Mare


Cea de-a XI-a ediţie a Întâlnirii Naţionale a Tineretului Catolic (INTC), a fost organizat de Episcopia Greco-Catolică de Maramureş şi găzduit, în premieră, de oraşul Baia Mare. La această manifestare, desfăşurată până pe 26 iulie 2009,au participat peste 2.000 de tineri pelerini sosiţi în oraş pentru a participa la programele diverse puse la dispoziţie de organizatori.
După cuvântul de bun venit rostit miercuri, 22 iulie, seara, pe scena amenajată din faţa Muzeului de Etnografie şi Artă Populară din Baia Mare, de către pr. Angel Zareczki, responsabilul principal al organizării INTC 2009, tinerii s-au adunat ieri în acelaşi joi, pentru a lua parte la prima Liturghie a actualei ediţii a INTC.

Printre participanţi s-au numărat şi tinerii parohiei noastre, care au participat la activităţile propuse de organizatori. Punctul culminant l-a reprezentat pentru ei concursul de imnuri şi prezentarea scenetei pe care au pregătit-o.


În încheierea activităţilor, pr. Angel Zareczki a transmis participanţilor un îndemn: "Să plecăm ducând din acest rai sufletesc pe Cristos, prezentându-L tuturor"

Niciun comentariu: