joi, august 17, 2006

La mulţi ani, părinte !


Ce-i spui cuiva care a fost parte esenţială a lumii tale, cineva care te-a luat de mână când erai mic şi te-a ajutat şi ţi-a arătat calea? Ce-i spui cuiva care a stat lângă tine şi te-a ajutat să creşti - oferindu-ţi dragoste, putere şi sprijin pentru a deveni persoana care eşti astăzi?
Ce-i spui pentru a-l înştiinţa că e cel mai bun dintre toţi şi că speri că i-ai moştenit măcar o parte din înţelepciunea şi puterea lui? Ce cuvinte ai folosi dacă ai avea ocazia? Poate ai spune doar "La mulţi ani!" sperând că va înţelege. Fie ca toate dorinţele să vi se îndeplinească şi să aveţi parte de bucurie, fericire şi voie bună.

Suntem recunoscători de a avea un asemenea părinte, pe care putem conta mereu. Ştim că dacă avem nevoie de o îmbrăţişare,ne veţi aştepta cu braţele deschise, dacă avem nevoie de alinare ne veţi aştepta cu vorbe bune, sau cu o inimă gata să asculte dacă avem nevoie de înţelegere.

Cu dragoste,
Grupul de tineri

5 comentarii:

Anonim spunea...

Toate fiicele si fii dumneavoastra Parinte,va iubesc din tot sufletul si va multumesc pentru tenacitatea cu care ne ghidati pasii. Nu in ultimul rand va multumim pentru rabdarea de care dati dovada in intelegerea unor tineri atat de entuzisti si plini de personalitate. Multumim in egala masura Corinei care intotdeauna ne este alaturi! Va multumim.

Anonim spunea...

Invataturile Domnului sunt drepte si inveselesc inima, legea Domnului este desavarsita si invioreaza sufletul.
Multumim Parinte ca ne faceti sa intelegem aceste lucruri si ca ne sunteti mereu alaturi.
La multi ani cu sanatate !!

Anonim spunea...

La mulţi ani şi din partea noastră petru păritele nostru preferat!

Privind pozele ne prinde dorul de grupul de tineri şi de atmosfera creată sub îndrumarea dumneavoasrtră.

Felicitări şi sincere urări de la mulţi ani!

Monica & Adrian

Alexandru Popa spunea...

La mulţi ani iubit părinte Dan Fodor!

Anonim spunea...

Privind pozele mi-am dat seama ce am pierdut la Sumuleu-Ciuc! Din pacate nu am putut sa fiu prezent dar imi imaginez ca a fost superb si ca acolo ati fost mai aproape de Dmunezeu!