duminică, mai 11, 2008

NOPTI DE VEGHE

In fiecare joi si duminica din fiecare saptamana incepand cu orele 22 pana la ora 6 dimineata se desfasoara nopti de veghe
avand ca scop unirea in rugaciune pentru diferite intentii stabilite.Trebuie sa spunem ca aceste nopti de veghe au fost initiativa D-nei Chinezu Ana cu cativa ani in urma incepand doar cu cativa credinciosi iar in prezent sunt zeci de credinciosi implicati dar in primul rand doamnele din Reuniunea Mariana a carei membra a fost si D-na Ana trecuta la cele vesnice.
Pe langa intentiile generale stabilite, trei la numar, fiecare persoana care participa prin alegerea unei ore in intervalul 22-6 (ora in care parcurge un program de rugaciune) are dreptul la o intentie personala de rugaciune.
Experienta noptilor de veghe a aratat ca aceste intentii de rugaciune pentru care se roaga mai multe persoane se concretizeaza prin realizarea lor cu ajutorul Fecioarei Maria.
De fapt Fecioara Maria ne indeamna sa ne rugam pentru bolnavi,pentru cei care trec prin diferite incercari si greutati ale vietii fiind alaturi de aproapele nostru atat material cat mai ales spiritual prin unirea in rugaciune.
Intentia de rugaciune pentru aceasta saptamana este:constructia bisericii,Ioan bolnav,Alexandru.

Niciun comentariu: