duminică, septembrie 24, 2006

Vecini şi prieteni

... Câtă iubire se revarsă din inima Celui Răstignit...Ne strânge pe toţi împreună cântându-i cântece de laudă.
Vineri 22 09.2006 ne găsim la Sfânta Liturghie la protopopiatul din Reghin oficiată de Pr protopop Boitoş Florin şi Pr Dumitru Daniel gazdele noastre.La liturghie tinerii din ambele oraşe au participat acompaniaţi de chitări cu cântecele lor de bucurie.
În frumoasa lui predică Pr protopop Boitoş Florin a vorbit despre importanţa unei shimbări mai întâi interioare aducătoare de roade.
Deşi în plan fizic ne despart 32 de km sufleteşte sântem una în Christos.
Colegi în pastoraţia tineretului Pr Dumitru Daniel şi Pr Fodor Dan au unit două grupuri de tineri din două oraşe apropiate.Găsim bucurie în a cunoaşte mai bine vecinii nostrii.



...Iar masa este plină şi ne aşteaptă după Sfânta Liturghie.


în curtea din spate se află o vie generoasă şi acum toamna încărcată de rod.Părintele Boitoş ne-a oferit o scară şi ne-a invitat să ne servim cu struguri.Ne-a arătat de asemenea biblioteca dânsului acolo într-o mică clădire din curte.

Statueta preasfintei Fecioare Maria la loc de cinste si frumos împodobită şi iluminată acolo în curte binecuvânta locul.

...Nu lăsa Măicuţă

Să pierim pe cale...

...Căci noi sântem

Fii ai lacrimilor tale...

Într-o societate în tranziţie cu valori în schimbare cuvântul Domnului îşi găseşte loc în inimile tinerilor.Preoţii nişte alter Christus,imagini ecou a Mântuitorului sădesc în inima tinerilor iubirea de Biserică şi de cele sfinte.

A urmat un campionat de tenis de masă cu două finale.

Am jucat cu pasiune.Eu personal abia aştept să ma reîntorc pentru un asemenea campionat.

Finala mare a avut-o ca învingătoare pe Monica,locul 2 Codruţ locul 3 Victor.Învingător al finalei mici subsemnatul care scriu aceste rânduri Alexandru ,locul 2 Mircea,locul 3 Cristian.Toţi din Tg Mureş...Dorim ca Reghinul să se trezească şi să lupte din nou cu noi.Recunoaştem o mare valoare de viitor în tânărul reghinean Cătălin.


Un minunat curcubeu a apărut pe cer după scurta ploaie care ne-a făcut să mutăm masa de joc într-un loc acoperit.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Excelent flash pe Cer! Bravo!

Alexandru Popa spunea...

Curcubeul e surprins de doamna Corina Fodor.

Anonim spunea...

as avea nevoie de un numar de tel a domnului parinte Fodor daca se poate.Multumesc!