luni, iunie 19, 2006

Întâlnirea arhidiecezană de tineret Blaj 28 mai 2006


În data de 28 mai 2006 tinerii şi copiii din A.S.T.R.U Tîrgu Mureş au participat la Blaj la întâlnirea arhiecezană de tineret.

S-a pornit de dimineaţă din faţa catedralei Blajului în procesiune la Capela Săracilor de la Cărbunari unde s-a celebrat Sfânta Liturghie după care la întoarcere s-au format grupuri de discuţii la care s-a dezbătut tema întâlnirii ,,Cuvântul tău e făclie pentru paşii mei şi lumină pentru cărările mele,,( Ps 118,105).

Tinerii şi copiii noştrii au participat la concursul de imnuri şi s-au clasat pe locul II.După aceasta au prezentat o scenetă întitulată ,,Licitaţia unui suflet,,. La întoarcere în parohie au dorit să împărtăşească şi cu credincioşii încărcătura spirituală primită şi au prezentat şi în biserică programul de la Blaj.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Foarte interesant a fost parcurgerea a celor 3 km pana la Manastirea de la Carbunari, cantand cantece timpul a trecut mai usor iar in timpul liturghiei a avut loc o hirotonisire de preot cu Binecuvantarea Preasfintitului Alexandru Mesian de la Lugoj.

C.rebellu spunea...

Va urma un val de păreri venit din partea celor prezenţi la eveniment.
De reţinut:
* minunata gogoaşă cu spanac, salată, iarbă, sau ce-o fi fost
*extraordinara ,, GOGOAŞĂ " simplă,ca bonus de fidelizare
*gentuţele şi pălăriile primite întru amintire
*minunata şi nelipsita vizită la localul cu Pizza

Anonim spunea...

pentru a respecta adevarul, tinerii s-au suparat si nu au mai prezentat sceneta pregatita.

nedreptate si in lumea bisericii?atunci sa ne mai mire cate semne ne trimite Dumnezeu...calamitati peste dezastre